Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: vzduchovy filtr K&N

o Navštíveno 220x o
o 27.08.2006, 21:45 | paia
prodam original kit 57-0244 na Audi A3 / VW Golf IV / Skoda Octavia / Seat Leon s motory 1.8T. jedna se o 2 roky pouzivany filtr s prislusenstvim (chybi akorat jedna plastikova stahovacka a ten papirovo-hlinikovej privod vzduchu). filtr jsem zatim nemel potrebu prat, je na nem najeto necelych 10t km. cena 500,-

o 31.08.2006, 14:18 | paia
stale k dispozici...
o 31.08.2006, 14:21 | Alííí
Foto?
Je to vložka, nebo hřib?
To co chybí má nějakej vliv na něco?
Důvod prodeje?
(mám zájem, sorry za lama dotazy)
Kdyžtak na aliii@quick.cz
THANX
o 31.08.2006, 17:46 | Johnie_Walker
aliii: podívej se na stránky www.knfilters.com zadej tam ten kod kitu a uvidíš, jinak si myslím že ta cena je hodně slušná !
o 01.09.2006, 11:28 | Alííí
Tak já potřebuju Kit 57i: 57-0546
Ale čert ví, jestli je tam nějakej rapidní rozdíl...?
o 01.09.2006, 17:12 | paia
duvod prodeje? vykon to neprinasi zadnej, je potreba mu privest hodne vzduchu, coz jsem mel driv, ale od lonska mam pryc trubku, ktera mi ten vzduch privadela a zacal se mi prehrivat koncak na civky, kterej je u originalu uchycenej primo v airboxu. proto mi to v posledni dobe obcas jezdilo na 3 valce a podobny problemy. jinak zvukove je to super, uz ted mi ten zvuk chybi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3048 sekund.